Fieza's FotoPage
Dari Lensa Fieza..klik~
By: Fieza Fieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Dec-2007 20:32 Email | Share | | Bookmark
Selamat Bertunang Nurulhuda & Johan

hntaran pihak perempuan
bsama adik,spupu dan best friends
huda & aimy
View all 7 photos...
Nurulhuda Che Azami,sahabat yg aku kenai sejak dari darjah 6...dulu minah ni dok kepit ngan aimy ja.aku pon segan nak kenai ngan depa tp tah mcm mana tah masa tukaq ke kelas baru,aku di takdirkan kena duduk dekat ngan depa..maka bermula la persahabatan kami

dari form 1 ke form 2 satu kelas..form 3 dia pindah ke kelas pandai.aku remain kt kelas yg sama..masok form 4, huda pindah ke astech,tinggai la aku kt bahiyah..

ingatkan lps dh lain skolah,kami akan jarang bjumpa tp tak jugak..lps spm, huda bula blajaq reta pas tu slalu la bawak aku ronda2 aloq staq

ms kami sama2 ngaji kt kl (dia kt bangi,aku kt gombak),wpun agak jauh tp ada gk la kami jumpak..penah gk aku lepak kt uniten tu..tringat plak kenangan lepak kt Putrajaya masa jerebu yg maha hebat tawun 2005

plg syok ms huda praktikal kt TNB, ms aku blk cuti semester,slalu saja bawak aku p breakfast kt KOPITIAM.pendek cita aku kenai kopitiam tu sbb che huda la..

masa berlalu..dan tiba la masa berjumpak ngan jejaka yg di beri nama Johan..smoga tali pertunangan membawa ke alam perkahwinan..amin






Saturday, 8-Dec-2007 19:20 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru roomatekuuuu Nurul Azani!!!!!

waaaaaaa.....azani,rumateku dari 1st year smpai ke final year kt UIA Gombak!ingat lagi masa mula2 kenal ngan azani,aku ingat tk boleh sekepala tp tk sangka plak bleh masok skali..
sorg yg sgtt baik, slalu drive bawak kami sebilik membeli belah tk lain dan tk bukan kalau di Giant Batu Caves...

selamat pengantin baru azani dan abg fadil..smoga berbahagia smpai bila2..



Saturday, 24-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Anis & Hakiim!~

hari perkahwinan anis sama ngan hari perkahwinan anis,jadi sempatla aku ke kenduri di rumah anis..tak jauh dari umah umi.aku ke sana bersama aimy

kalau smua nak tahu,anis ni merupakan ketua darjah aku masa darjah 4 & 5..rindunya zaman skolah!!~apa pun tahniah di ucapkan..smua berbahagia selamanyaa...





Saturday, 24-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Umi Hani (edisi kenduri..yeahooo!!~)

 
 
 
View all 20 photos...
sori2 lambat updated.ni antara gmbaq2 kenduri umi hani yg berlangsung pada hari sabtu bersamaan 24/11/07..meriah sungguh meriah..first time aku di tugaskan oleh tok umi utk memakaikan inai..peh..nebesss tuuu!!tp aku try gk!!yee haaa

masa hari kenduri,aku bertolak sama2 ngan a'ah ngan azza ke umah umi..mmg meriah..enjoy the pic ok!~


Thursday, 18-Oct-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
Umi's Solemnization

touch up dulu
ready asmizal
aku nikahkan dikau....
View all 8 photos...
Di ptg 18 Oktober 2007 iaitu pada hari raya ke - 6, Umi Hani telah selamat bergelar isteri kepada Asmizal..semoga perkahwinan pasangan ini bahagia ke nafas terakhir...



the picture was edited by Shahril Khairi.thanks adik!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net